Manastirea Cocos Tulcea | judetul Tulcea | Dobrogea | Romania | manastiri | atractii turistice | obiective turistice
Bine ati venit la Come In Romania ! Aici veti gasii oferte cazare rezervare hoteluri, pensiuni, vile 5-4-3-2 stele, precum si manastiri, schituri, biserici, catedrale, moschei, geamii, muzee, case memoriale, poeti, scriitori, teatre, gradini zoologice, gradini botanice, castele, palate, cetati, monumente, partii schi, cascade, lacuri, pesteri, podgorii vin, defilee, chei, varfuri, masive, vai, paduri, rezervatii naturale, parcuri nationale. Site-ul a fost conceput in functie de preferintele turistilor: cazare vacanta si weekend, conferinte, training, team-building, cursuri specializare la hoteluri cu sala de conferinta, luna de miere, unitati care accepta animale de companie (caine, pisica), unitati cu facilitati pentru sportivi (sala fitness, piscina acoperita-descoperita, masa tenis, teren tenis, teren fotbal, volei, sauna, masaj, jacuzzi), centre spa pentru cei care cauta unitati cu baza de tratament in Romania ... Daca nu vedeti animatie s-ar putea sa aveti nevoie de un plugin special pentru a o vedea. Pentru a incarca acest plugin va rugam apasati aici.
Luna de Miere Conferinte si Afaceri Centre Spa & Balneo Cazare cu animale companie Cazare pentru sportivi Oferte Speciale
Romania judetul Tulcea obiective turistice Romania Manastirea Cocos Tulcea

Bucuresti

Sibiu

Sighisoara

Banat

Bucovina

Crisana

Delta Dunarii

Litoral

Maramures

Moldova

Muntenia

Oltenia

Transilvania

Mountain Bear - echipament munte si alpinism Echipament outdoor, camping, munte, alpinism si escalada

Oferte Speciale

Echipament outdoor

atractii turistice
Manastirea Cocos Tulcea
Manastirea Cocos Tulcea
atractii turistice
judetul Tulcea

Manastirea Cocos
- Tulcea, Tulcea, Delta Dunarii -

Manastirea Cocos , judetul Tulcea , Romania - Situata la 6 km nord de comuna niculitel, este asezata intr-un loc pitoresc si retras Povestea intemeierii Manastirii Cocos are in ea un sambure de miracol. In anul 1833, trei caugari moldoveni care se intorceau de la Muntele Athos, indreptandu-se spre Manastirea Neamt, au facut un popas in Dobrogea. Noaptea, toti trei au avut acelasi vis: un cocos le-a poruncit sa ridice o manastire pe locul unde dormeau.
Considerand ca este o vestire Dumnezeiasca (cocosul i s-a aratat si Apostolului Petru in vis), au renuntat sa se intoarca acasa, pornind degraba la inaltarea Casei lui Dumnezeu.
Prima biserica a fost construita in anul 1833. A doua a fost construita in anul 1853, impreuna cu o clopotnita de 30 m. In 1910, ambele biserici au fost daramate si s-a pus bazele actualei biserici, terminata in 1913. Manastirea adaposteste un muzeu cu obiecte de arta veche religioasa. 
 

Imagini Manastirea Cocos

judetul TulceaManastirea Cocos Tulcea  
Solicita excursie si oferta de tarife

Obiective turistice in Delta Dunarii

atractii turistice
 
Romania Manastirea Cocos Tulcea obiective turistice judetul Tulcea manastiri manastiri atractii turistice atractii turistice atractii turistice
Cazare